Universitat Rovira i Virgili

Laura Aceña

Professora Agregada

Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments i en Ciències Químiques per la Universidad Autónoma de Madrid (anys 2000 i 2002, respectivament) i doctora per la Universitat Rovira i Virgili (2011). Des de l'any 2005 forma part del grup de investigació Sensometria Instrumental i participa en la docència que el grup imparteix tant a la Facultat d'Enologia com a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de la URV. Va ser professora lectora entre els anys 2011 i 2016 i des del 2016 és professora agregada.

La seva recerca se centra principalment en l'anàlisi química i sensorial dels aliments: vi, cervesa, oli d'oliva, fruits secs,... I és especialista en la tècnica d'anàlisi cromatogràfica amb detecció olfatomètrica. A més de participar com a investigadora en tots els projectes de investigació competitius del grup iSens des de la seva incorporació a aquest, també ha participat en la majoria dels contractes de transferència signats amb diferents empreses del sector alimentari.

ORCID ID: 0000-0001-5942-9424

laura.acena(ELIMINAR)@urv.cat

|Alt imatge columna dreta|